Behandelingen

Hieronder vindt u een greep uit de behandelingen die wij aanbieden bij Beautysalon Jade. Waaronder de klassieke en de liftende gelaatsbehandeling maar natuurlijk ook Spray Tanning en body sugaring. Kijk dus even lekker rond of er iets voor u tussen zit.

Spray Tanning

Spray Tanning

Spray Tanning is al geruime tijd enorm populair in Engeland, Amerika en Australië. Het is een veilige en snelle manier om in korte tijd een mooie egaal bruine teint te verkrijgen. Het brengt geen schade toe aan de huid en wordt zelfs door gevoelige huidtypen getolereerd.

Met behulp van een compressor wordt een speciaal ontwikkelde tanninglotion op uw huid verneveld. De bruine teint blijft, afhankelijk van uw huidtype en huidverzorging 5 tot 10 dagen behouden. Tot 10 dagen indien u de speciaal ontwikkelde verzorgingslijn van "Sunjunkie" gebruikt.

  • Lichaam € 32,50
  • Gezicht, decolleté, bovenkant rug, armen en handen € 19,50
  • Benen en voeten € 17,50
  • Spray Tanning Party € 32,50 per persoon

De hele behandeling inclusief omkleden en het opbrengen van een speciaal beschermende crème op plaatsen waar de spray niet te donker mag worden, duurt ca. 35 min.

Voor een Spray Tanning Party kom ik graag bij je thuis. Ik neem dan een mobiele cabine en -compressor mee. Geen verstuiving in je huiskamer dus, maar netjes in de speciale cabine. Leuk en origineel idee voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje.

Via de onderstaande link vind je belangrijke tips als voorbereiding op de Spray Tanning:

Spray Tanning tips

Menu

Behandeling 7